Radisson Oslo

Radisson Oslo. Radisson Sas är en mycket populär hotellkedja med hotell i de flesta större städer, så även i Oslo. I Oslo finns Radisson på fem olika platser. Radisson Sas Plaza Hotel i Oslo är det mest kända. Med sina 37 våningar är Radisson Plaza i Oslo faktiskt norra Europas högsta hotell och i Norge det största. Radisson Plaza i Oslo ligger precis bredvid flygtågets station och inte långt ifrån finns den stora arenan i Oslo, Oslo Spektrum där större evenemang i Oslo hålls. Radisson Plaza har hela 673 rum, swimmingpool, flera restauranter och barer, samt bastu och några av de bästa bankett- och konferensmöjligheterna i Oslo.

Radisson SAS Scandinavia Hotel i Oslo har I sin tur 488 rum och sviter fördelade på 22 våningar. Majoriteten av rummen på Radisson Scandinavia i Oslo bjuder på en magnifik vy över Oslo fjorden och den berömda hoppbacken Holmenkollen. Över hela Radisson Scandinavia finns trådlöst internet att tillgå, så du kan vara online var du än befinner dig. Gästerna på Radisson Scandinavia Oslo har dessutom tillgång till det som kallas Lagunen, vilken består av pool, fitnesscenter och bastu. Den som bor på Radisson Scandinavia Oslo har också möjlighet att inta läckra måltider på den intima baren och restaurangen ENZO, vars meny är inspirerad av Medelhavet. På bottenvåningen på Radisson Scandinavia i Oslo finns möjlighet att ha middag för upp till 1200 gäster.

Radisson SAS Park Hotel i sin tur ligger vackert bredvid Fornebuparken i Oslo. Radisson Park Oslo bjuder på en charmig naturnära vistelse bara 10 minuter från Oslo centrum. På Radisson Park finns 251 rum och sviter dekorerade i olika stilar. Gästerna på Radisson Park har fri tillgång till tennisplan, fitnesscenter och en privat strand i Oslo fjorden. För den hungrige gästen på Radisson Park Oslo finns Fornebuparken Restaurant där både internationella och typiskt skandinaviska rätter serveras. Den törstige kan stilla sitt begär på Radisson Parks drop-in bar Bob´s. Under sommaren öppnar Radisson Park upp sin terrace, ett perfekt ställe att mötas för en drink eller en bit mat. Radisson Park Oslo har också konferensmöjligheter och har 14 olika konferensrum, där det största tar hela 180 personer.

För den som vill bo alldeles nära flygplatsen Gardemoen i Oslo, passar Radisson SAS Airport Hotel ypperligt. Radisson Airport Hotel är det enda hotellet i Oslo så pass nära flygplatsen och det bästa valet för affärsresenären. Bara några minuter ifrån gaterna ligger hotellet med sina 503 ljusa och moderna hotellrum. 100 meter ifrån Radisson Airport Hotell Oslo ligger flygplatsterminalerna, samt buss- och tågstation för en enkel och snabb färd in till Oslo centrum. Radisson Airport Hotell har i tillägg så många som 60 konferensrum och kan totalt ta 1000 konferensgäster. Faktum är att Radisson Airport Hotel Oslo är Europas näst största konferensanläggning! På hotellet finns också ett antal matmöjligheter, som Toot´s international Bar & Grill som serverar specialitéer från världens alla hörn. Fitnesscentrat Fit4Flight bjuder gästerna på Radisson Airport Hotel Oslo möjlighet att träna, basta, få en massage eller bara koppla av.

Radisson SAS Hotel i Nydalen, Oslo, är placerat i det snabbast växande affärsdistriktet i Oslo. Här är det nära både till flygplats och centrumkärna och runt Radisson SAS Hotel Nydalen ligger några av de största företagen, både nationella och internationella. Handelshögskolan BI ligger till exempel mitt emot Radisson SAS Hotel Oslo. Hotellet har 165 rum designade i två moderna stilar: Urban och Chilli. Fritt bredband finns tillgängligt på hela Radisson SAS Hotel Oslo och mötesrum som tar upp emot 100 gäster. På restauranten på Radisson SAS Hotel Oslo serveras en blandning av norsk och medelhavsinspirerad mat och dryck.