Plaza Oslo

Plaza Oslo. När man väl passar på att besöka Oslo känns det extra lyxigt att ordna ett flott boende. Med det ostadiga vädret i vårt grannland Norge kan man ju aldrig veta huruvida man kommer att kunna vistas utomhus i Oslo eller är förpassade till inomhusaktiviteter. På Radisson SAS Plaza Hotel i Oslo får du en av de absolut bästa vistelserna när du besöker Oslo.

Med sina 37 våningar och fantastiska utsikt över Oslo fjorden och Oslo, är Plaza Hotell i Oslo ett av de mest populära hotellen. Plaza i Oslo är norra Europas högsta och Norges största hotell. Plaza i Oslo är dessutom det första hotellet som mottog den ekologiska stämpeln Svanen. Plaza i Oslo ligger precis i centrum i Oslo, precis bredvid Flygtågets station, Oslo Spektrum och Oslos stora arena. Plaza i Oslo har 673 rum och sviter utrustade med högsta bekvämlighet. Alla Plazas rum är icke-rökare, så här kan allergiker också lugnt boka rum. Plaza Oslo har tre olika typer av rum att välja mellan: standardrum, rum för affärsresande och sviter. Plazas inredning är inbjudande och mycket modern med fräscha, rena linjer. I affärsrummen på 9:e våningen på Plaza Oslo finns LCD-tv, espressomaskin, badrock och tofflor, samt gratis tillgång till betal-tv. Sviterna på Plaza Oslo är indelade i ”business” och ”junior”. Storleken på businessviten är ungefär 50 kvm och på juniorsviten cirka 40 kvm. Sviterna har separata sov- och matdelar, så att du får känslan av att befinna dig hemma.

Över hela Plaza Hotel i Oslo finns också trådlöst internet tillgängligt så att du kan koppla upp din dator var som helst på hotellet.

När det kommer till matmöjligheter på Plaza i Oslo finns två olika restauranger och tre barer att välja mellan. En av restaurangerna på Plaza är a la Carte och på våning 34 på Plaza hotell finns restaurangen ”34” Restaurant & Bar. Längst ned på bottenvåningen på Plaza i Oslo finns de mer avslappnade barerna Galway Bay och Lobbybaren. Alla gäster på Plaza i Oslo har tillgång till swimmingpool, bastu och ett fitness center på våning 34 och våning 35. Här kan man simma en tur, träna i gymmet eller koppla av en stund i bastun under sin vistelse i Oslo. Öppettiderna för dessa avdelningar är från 7 på morgonen till 11 på kvällen, så lite senare nattbad är alltså en möjlighet.

Den som är i Oslo på affärsresa har tillgång till Plaza Panorama på de tre högsta våningarna. Här finns konferensrum och bankettmöjligheter. Plaza i Oslo erbjuder hela 30 konferensrum med högteknologiska ljud och bildmöjligheter. I samband med konferens eller bankett på Plaza Oslo kan du också efterfråga catering, vilket personalen på Plaza gärna hjälper till att ordna. Vare sig du vill ordna ett möte för 10 personer eller 1000 personer är Plaza i Oslo ypperligt. Hotellet erbjuder skräddarsydda lösningar för just dina behov. Om ni är i behov av tolkar, balrum eller TV-studio kan detta arrangeras av Plaza Oslo. Andra serviceerbjudanden som hotell Plaza i Oslo har är lobbyshoppen på första etage. Här kan man köpa sig en tidning eller ett magasin eller unna sig choklad och souvenirer.

Som synes är Radisson SAS Plaza Hotel i Oslo själva lyxen personifierad och här kommer du verkligen att trivas under din vistelse i Oslo. Plaza är ett mycket populärt hotell, så trots storleken på hotellet är det bra att boka rum i god tid innan ankomst. Hotell Plaza i Oslo ligger på Sonia Henies plass i Oslo och lättast bokar du rum via deras hemsida. Priset för ett standardrum på Plaza i Oslo ligger på 1145 norska kronor och en natt i en juniorsvit kostar 3900 kronor.