Hotell Oslo

Hotell Oslo. I Oslo finns det gott om hotell och i alla prisklasser dessutom. Oslo har hotell både i budgetvarianter och hotell med den mest luxuösa inredningen och servicen. Oavsett vilken typ av hotell som du söker i Oslo är internet den första vägen att gå. Via Google eller någon annan sökportal finner du snabbt sidor som har översikt över Oslo och de hotell som finns att tillgå.

Om du vill ha hotell i Oslo av det mer lyxiga slaget kan du vända dig både till Radisson SAS Plaza eller Grand Hotel Rica på huvudgatan Karl Johan. Radisson Plaza Oslo Hotell är det högsta hotellet i norra Europa och imponerande mäktigt med sin glänsande glasfasad. Radisson Plaza Oslo är också Norges största hotell och har hela 673 rum och sviter i olika prisklasser. Utsikten från detta hotell i Oslo är rent häpnadsväckande då du blickar ut över Oslo fjorden och Oslo centrum. Bor du på Radisson Plaza Hotell har du nära till expresstågen till flygplatsen och Oslo Spektrum, den stora arenan där de största konserterna och föreställningarna äger rum. På Radisson Plaza Hotell i Oslo är du garanterad högsta standard med fitnesscenter, bastu, swimmingpool och fem olika barer och restauranger att välja mellan. Bor du här behöver du nästan inte lämna ditt hotell!

Ett mer standard hotell i Oslo är Anker hotell. Här är det den som söker först som får billigast pris och dessa börjar på 750 norska kronor. Anker hotell i Oslo tillhör hotellkedjan Best Western och har 137 rum. Hotellet var tidigare känt som en av de riktiga budgetvarianterna i Oslo, men har efter renoveringen blivit ett riktigt bra hotell i Oslo. Anker hotell i Oslo har dessutom en mysig bakgård där man kan avnjuta förfriskningar under sommarhalvåret.

Soria Moria i utkanten av Oslo är ett charmigt hotell med rustik träinredning. Hotellet känns verkligen norskt! Soria Moria Hotell i Oslo ligger 500 meter över havet, vilket naturligtvis ger en mycket vacker utsikt med hoppbacken Holmenkollen som granne. Till Soria Moria Hotell i Oslo kommer många konferensgäster både från det offentliga och privata näringslivet. Det finns 156 rum på Soria Moria Hotell Oslo, varav 2 stycken sviter. Alla rum på hotellet har trådlöst internet och flera av rummen har en fin utsikt över Oslo. På Soria Moria Hotell Oslo finns också simhall och möjlighet att gå en vinkurs eller varför inte en tur ut i naturen kring Oslo och stället Gapahuken. Här lagar kockar från hotellet mat över öppen eld och det är traditionell norsk mat som står på menyn.

Det finns många hotell kedjor som är baserade både i Norge och i Sverige. Om du bor ofta på hotell bör du kolla upp huruvida du kan få bonuspoäng på ditt boende och därmed billigare priser på hotell i Oslo. I övrigt har många hotell i Oslo attraktiva paketerbjudanden att dra nytta av, som weekendpaket eller bröllopspaket. Då ordnar ditt hotell i Oslo en oförglömlig helg där all mat och alla aktiviteter ingår i priset, och du kan luta dig tillbaka och bara njuta av din hotell vistelse i Oslo.

När du ska bo i Oslo på hotell är det bra att boka ett hotell nära Oslo centrum. Oslo är en fantastisk stad att besöka och det mesta ligger på gångavstånd ifrån centrum. Runt huvudgatan Karl Johan ligger många bra hotell och bokar du i god tid kan du kanske ta del av olika rabatterbjudanden så att du kommer billigare undan. Oslo är en relativt dyr stad att besöka och då är det ju fint om inte alla pengarna går till att betala för ett hotell.